Branchedag 2023 - 'Van duurzaam denken naar Doen'

 Donderdagmiddag 30 maart 2023, Omniversum Den Haag

 

Kijk hier de video op Youtube

Brancheorganisaties zijn bij uitstek organisaties die de lead nemen bij duurzaamheidsbeleid, maar hoe pak je dat aan? Om van visie naar plan te gaan is voor een brancheorganisatie vaak nog lastiger dan voor een regulier bedrijf. Op 30 maart bieden wij tijdens onze branchedag een inspirerend en zeer afwisselend programma met en door drie generaties. We willen deze generaties verbinden om duurzaam denken om te zetten in duurzaam DOEN.

  • De documentaire 'The Decade of Action'
  • Paneldiscussie van deskundigen in de verschillende generaties

Het programma voor de dag is als volgt:

14:15 uur      Inloop bij het Omniversum

15:15 uur      Introductie en opening in de 'Dome' door dagvoorzitter Bert van Loon

15:20 uur      Welkom: algemeen directeur Jules Lejeune

15:30 uur      De Impact-revolutie: wie worden de winnaars en verliezers? Michel Scholte, verkozen als Minister van de Nieuwe Economie, een initiatief van MVO
Nederland

16:00 uur      The Decade of Action, documentaire met o.a. Vice-voorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, voormalig CEO van Unilever Paul Polman en diverse andere CEO’s.

16:40 uur      De brancheorganisatie als versneller van duurzaamheidsinitiatieven. Debat in drie delen met panelleden uit verschillende generaties met diverse achtergronden, aan de hand van drie cases uit de praktijk van brancheorganisaties

17:45 uur      Afsluiting en Netwerkborrel en mogelijkheid voor de deelnemers om de expositie van de 17 UN SDG’s in het naastgelegen Museon te bezoeken.

18.45 uur      Einde

Graag tot 30 maart!

Jules & Luc Lejeune

ps: we hebben inmiddels meer dan 100 aanmeldingen. Deelname is kosteloos, aanmelden is noodzakelijk.

Branchedag 30 maart 2023 van duurzaam denken naar DOEN

Downloaden programma Branchedag in pdf kan hier

 

Locatie: Museon - Omniversum in Den Haag.

President Kennedylaan 5
2517 DK Den Haag

Met openbaar vervoer
vanaf centraal Station dat langs het Ominversum rijdt:
Bus: Halte kunstmuseum - lijn 21 Scheveningen Noord, 24 (Kijkduin) en 28 (station Voorburg) elke 10 minuten, reisduur 16 minuten.
Tram: 17 richting kunstmuseum

Met de fiets
OV fietsen zijn beschikbaar op centraal station. Het is ongeveer tussen de 17 en 22 minuten afhankelijk van welke route je kiest.

Met de auto
In Den Haag geldt een milieuzone voor oudere personenauto’s en bestelauto’s die op diesel rijden (emissieklasse 3 en lager). Museon-Omniversum ligt buiten deze zone, maar je toegangsroute mogelijk niet. Meer informatie en een kaart van de milieuzone vind je hier. (Betaald) Parkeren kan op straat en in de parkeergarage van het naastgelegen hotel. 

 

Meer nieuws

SDG 17 – Partnerships for the Goals - Lejeune