Vacature Management Assistant ZZP / freelance (32-40 uur)

Geplaatst op:

Ben jij een enthousiaste en georganiseerde duizendpoot met uitstekende organisatorische en secretariële vaardigheden? Zoek je een uitdagende functie op ZZP / of freelance basis waarin je een cruciale rol speelt in het ondersteunen van het management en verschillende afdelingen? Lees dan vooral verder…….

Over ons

Bij Lejeune Association Management zijn we gespecialiseerd in het beheer van brancheorganisaties in het midden- en kleinbedrijf. Met bijna 60 jaar aan ervaring belichaamt Lejeune Association Management een familiecultuur van loyaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit, die zo kenmerkend is voor het midden en kleinbedrijf en de opdrachtgevers die zij vertegenwoordigt. Bij Lejeune Association Management werken dagelijks 21 enthousiaste professionals die zich inzetten voor 25 brancheorganisaties. Wij zijn gespecialiseerd in strategie, projectmanagement en officemanagement.

Ons Management Assistant team

Jouw Rol bij Lejeune Association Management (Locatie: Den Haag):

Wil jij werken bij een internationale organisatie in Den Haag waar je veel diversiteit in werkzaamheden zal krijgen en ervaring op kunt doen in het bedrijfsleven? Je krijgt de kans om het vak tot in de puntjes eigen te maken en wat je tijdens je studie hebt geleerd in de praktijk te brengen met de juiste begeleiding. Als Management Assistant bij Lejeune Association Management krijg jij deze kans en kom je ook nog eens te werken bij een internationale organisatie in Den Haag. Ben jij 32 tot 40 uur beschikbaar én woonachtig in de regio van Den Haag? Lees snel verder!

Functie

Als Management Assistant bied je professionele ondersteuning aan je interne- en externe opdrachtgevers. Je verricht diverse administratieve en secretariële werkzaamheden zoals telefoonbehandeling, het voeren van correspondentie, agendabeheer, facturatie, notuleren, het organiseren van bijeenkomsten/events en je beheert de social media. Oftewel: je bent verantwoordelijk voor een veelzijdig takenpakket en doordat je voor verschillende opdrachtgevers werkzaamheden uitvoert, is geen dag hetzelfde!

Profiel kandidaat

Je bent een enthousiaste en representatieve management assistent die graag initiatief neemt. Je ziet werk liggen en je bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast kun je snel schakelen tussen diverse werkzaamheden, je bent stressbestendig en je bent een echte “ontzorger”. Je vindt het leuk om ervoor te zorgen dat alles perfect geregeld is achter de schermen.

Wie jij bent

  • Minimaal een MBO-niveau 4 Secretariële opleiding, bijvoorbeeld Schoevers.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • Dienstverlenende instelling met een passie voor ontzorgen van collega’s.
  • Sterk in organisatie en planning.
  • Proactief en oplossingsgericht.
  • Vaardig in structureren en prioriteiten stellen.
  • Kennis van de meest voorkomende systemen (zoals Word, Powerpoint en Excel).
  • Nauwkeurig en integer.

Motivatie, CV en uurtarief kun je mailen naar vacature@lejeune.nl Dit is ook het mailadres voor meer informatie. We kijken uit naar je reactie!

Terug naar het overzicht

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: