ECMA Jaarcongres 2022

Geplaatst op:

ECMA Jaarcongres 2022

Het ECMA Congres 2022 vindt plaats in Krakau, Polen op 15 & 16 september 2022 - dit zal de grootste bijeenkomst zijn van de Europese vouwkarton en karton sector sinds 2019. (zie de foto)

Ecma annual congresss

Het thema van het congres is 'Sustainability Unboxed'. Er is een sterke line-up van sprekers, waaronder Carrefour, Euromonitor, BPO Packaging Strategy & Innovation, EXPRA, CEPI, Moorgate Capital en Suez Circpack.  Keynote spreker is de veelgeprezen TED presentatrice Leyla Acaroglu. De heer Marek Belka, lid van het Europees Parlement en ex-premier van Polen, zal het congres openen.  
 
Het congres zal, zoals gebruikelijk, een viering zijn van alles wat met vouwkarton en karton te maken heeft. Het biedt veel leden de mogelijkheid om vrienden en collega's uit de industrie te ontmoeten voor de eerste keer in 3 jaar... Tijdens het diner op donderdagavond zullen de winnaars van de European Carton Excellence Awards worden gevierd.
 
Er zijn een paar aanpassingen in het programma door het conflict in Oekraïne. De organisatie vindt bijvoorbeeld een galadiner (black-tie) niet gepast en ECMA zal een donatie doen aan een plaatselijk goed doel dat vluchtelingen steunt.
Terug naar het overzicht

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: