Wilt u advies of ondersteuning? Al onze adviseurs verenigingsmanagement gaan graag met u in gesprek. Klik op het envelopje en neem rechtstreeks contact op. Bellen mag ook 070- 360 38 37.

Een quote lezen van onze medewerkers? Ga dan met uw muis de muis over de foto. 

Jules Lejeune
Jules Lejeune
Algemeen Directeur en Adviseur verenigingsmanagement
"Verenigingen zijn een knooppunt van vrijwilligers en professionals die werken aan de realisatie van gezamenlijke doelen. Als Lejeune zijn we er trots op, al meer dan een halve eeuw een bijdrage te mogen leveren aan sterke en duurzame brancheorganisaties."
Angela Ashruf
Angela Ashruf
Management Assistent
"'In de (bijna) 20 jaar dat ik in dienst ben bij Lejeune help ik verenigingen met hun administratie, het organiseren van vergaderingen en evenementen en bied ik ondersteuning in verschillende projecten zoals verpakkingswedstrijden. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid staan bij mij centraal. Het geeft mij voldoening als onze klanten tevreden zijn met de geboden dienstverlening.' "
Brenda van der Burg
Brenda van der Burg
Management Assistent
"Routine bestaat niet binnen dit familiebedrijf. In de 10 jaar dat ik nu werk bij Lejeune constateer ik dat er geen dag hetzelfde is geweest. Verenigingsmanagement bruist! Ik hou van deze afwisseling. Het organiseren van evenementen vind ik het allerleukste, maar ook het spreken van een tevreden lid tovert een glimlach op mijn gezicht."
Stephanie Feith
Stephanie Feith
Management Assistent
"Door mijn werk opereer ik in het hart van een vereniging. Leden en besturen kennen mij persoonlijk. Hierdoor ben ik mede het gezicht van de vereniging, in mijn rol voor de dagelijkse ondersteuning, maar ook tijdens congressen en seminars."
Laura Dingemans
Laura Dingemans
Management Assistent
"’Ik vind het enorm leuk het eerste aanspreekpunt te kunnen zijn en als spin in het web te fungeren voor de verenigingen/stichtingen. Ik zie het als een ware uitdaging alles tot in de puntjes te regelen voor de leden en het bestuur. Dit alles doe ik met een grote glimlach en draagt bij aan het werkplezier dat ik ervaar! '"
Barbara Ginter
Barbara Ginter
Relatiemanager verenigingen
"De veelzijdigheid van mijn werk en de contacten met de leden zijn voor mij het allerleukste. Ik constateer dat door de toenemende inzet van online vergaderingen en online conferenties de contacten uitbreiden. We verbinden in alle lagen binnen de verenigingen en dat is mooi om te zien."
Jakovina van Haeringen
Jakovina van Haeringen
Relatiemanager verenigingen
"Wij organiseren!! Al bijna 30 jaar verzorg ik congressen, beurzen, wedstrijden en andere activiteiten voor een aantal brancheverenigingen. Door de combinatie van kennis, ervaring en het zoeken naar nieuwe concepten kunnen onze klanten rekenen op een geslaagd evenement."
Hélène Hahn-Van 't Hoff
Hélène Hahn-Van 't Hoff
Management Assistent
"Allround bezig zijn voor de verenigingen; organiseren, meedenken, service verlenen, vertrouwen bieden en persoonlijk contact, daar sta ik voor. Dat heeft mij in 20 jaar mooie en fijne relaties met besturen, leden en anderen opgeleverd. Weten dat je gewaardeerd wordt, vind ik het mooiste aan mijn job."
Floor Hoenderop
Floor Hoenderop
Management Assistent
"Als eerste aanspreekpunt en spin in het web, weet ik precies wat er gaande is binnen de vereniging. Voor onze nationale en internationale verenigingen betekenen we hierdoor vaak meer dan in eerste instantie gedacht wordt. Met veel plezier draag ik hier dagelijks aan bij!"
Hans Koning
Hans Koning
Adviseur verenigingsmanagement
"Alles draait nu om de toegevoegde waarde van de vereniging voor haar leden. Dit vraagt om adviseurs die een bestuur daadwerkelijk terzijde staan. Ik ben er trots op dat ik dit dagelijks kan en mag toevoegen voor de brancheorganisaties die ik vertegenwoordig."
Astrid Lejeune
Astrid Lejeune
Adviseur verenigingsmanagement
"Het managen, ontwikkelen en adviseren van pan-Europese technische brancheorganisaties is al meer dan 25 jaar mijn 'drive'. Dit zorgt er voor dat de brancheorganisaties die ik vertegenwoordig zich kunnen richten op groei en kwaliteit."
Lisanne Lejeune
Lisanne Lejeune
Freelance adviseur
Cora van der Lek
Cora van der Lek
Financieel controller
"De basis van iedere Brancheorganisatie is een gezonde financiële en fiscale structuur. Mijn rol zorgt ervoor dat organisaties zich kunnen focussen op de rol die gevraagd wordt door de branche die zij vertegenwoordigen."
Hans van Schaik
Hans van Schaik
Adviseur verenigingsmanagement
"'Bij verenigingsmanagement gaat het om de kneepjes van het vak kennen. Met kennis, kunde en menselijk contact kan ik juist die meerwaarde bieden om de uiteenlopende belangen en achtergronden van leden met elkaar te verbinden. In dit vak gaan hard werken en plezier beleven voor mij hand in hand.'"
Elke Verbaarschot
Elke Verbaarschot
Relatiemanager verenigingen
"Het fascineert mij hoe marketing en communicatie ons dagelijks leven beïnvloedt. Door de continue ontwikkelingen op dit gebied liggen er volop kansen voor brancheorganisaties. Iedere keer als ik merk dat onze communicatie-uitingen een positief effect hebben, geeft dat mij een grotere glimlach op mijn gezicht. "
Pablo Englebienne
Pablo Englebienne
Regulatory Affairs Manager
"'Door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van regelgeving wordt niet alleen de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd, maar wordt ook innovatie gestimuleerd en duurzame ontwikkeling bevorderd. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van dit proces voor onze verenigingen!'"
Lennert Vermaat
Lennert Vermaat
Adviseur verenigingsmanagement
"Het waarborgen en verbeteren van kwaliteit in een branche, daar help ik verenigingen dagelijks mee. Het geeft een goed gevoel hieraan bij te kunnen dragen door continu op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de relevante wet- en regelgeving, en de leden hierover te adviseren."
Luc Lejeune
Luc Lejeune
Adviseur verenigingsmanagement
"Verenigingsmanagement zit in mijn bloed. Ik ben trots om als derde generatie in het bedrijf te werken dat meer dan 50 jaar geleden door mijn opa is opgericht. Ik wil met mijn jonge leeftijd en passie voor duurzaamheid en MVO extra waarde toevoegen aan de branche."
Celesta Maas
Celesta Maas
Management Assistent
"Doordat ik voor verschillende verenigingen werk blijft mijn werk dynamisch en interessant. Geen dag is hetzelfde. Ik ben blij dat ik met mijn jonge leeftijd met een frisse blik kan bijdragen aan de ontwikkelingen van de verenigingen.'"