Interview met Bauke van der Molen Kuipers
Bauke van der Molen Kuipers is niet voorzitter van één brancheorganisatie maar van twee: Koninklijke Kartoflex en Vouwkarton platform. Deze functie vervult hij al vijf jaar
Blog Jules Lejeune: Fact of Life in de Jaren 2020
De inburgering van Covid19 ligt op schema. Inmiddels zijn we toe aan golf 5. De coronagolven hebben naar analogie van de orkanen een alfabetische naam gekregen.
Artikel Jules Lejeune in VM: Ons DNA in de internationale vereniging
In het jongste, zojuist verschenen nummer van VM, het vakblad voor verenigingsprofessionals in Nederland (uitgegeven door DNA) is een artikel opgenomen van onze directeur over Jules Lejeune.
Drie vragen aan Gerard Nijssen, voorzitter Brancheorganisatie FNOI
Drie vragen over aan Gerard Nissen over zijn motivatie om voorzitter te worden, welke erfenis hij wil nalaten en hoe hij het bestuur en de commissies motiveert om de doelen te behalen.
Drie vragen aan de voorzitter van Branchevereniging EuroFM: Pieter C. le Roux
Drie vragen aan Pieter C. le Roux over zijn eigen motivatie om voorzitter te worden, welke erfenis hij wil nalaten en hoe hij het bestuur en de commissies motiveert om de doelen te halen. Maar ook welke rol Lejeune hierin speelt.
3 vragen aan Paul Kelly, voorzitter RadTech Europe
Paul Kelly, consultant bij Luxsit Ltd., wonend en werkend in Manchester (UK) is medio 2019 de voorzitter van RadTech Europe geworden. We vragen hem naar zijn motivatie om president te worden, de erfenis die hij wil achterlaten en hoe hij de leden en commissies motiveert om de doelen te bereiken.