National Recycling Congres online en live in Den Haag
Tweede editie Nationaal Recycling Congres 

Op 17 maart 2022 vond de tweede editie van het Nationaal Recycling Congres plaats. De volledige organisatie was in handen van ons Lejeune team.


In tegenstelling tot de eerste editie, d...

Tweede Nationaal Recycling Congres live in de Fokker terminal -Den Haag
Na het eerste online-editie in november 2020 nu dus een LIVE-event in de Fokker Terminal in Den Haag. We zijn er met het Lejeune team trots op dat we het congres wederom mogen organiseren. Het congres is hybride, dus ook via live stream te volgen. Toch hopen we op veel deelnemers die elkaar na twee jaar online weer graag live willen ontmoeten.
[project] WOW-karton campagne, nieuwe branding en nieuwe website voor het Vouwkarton Platform.
Het Vouwkarton Platform heeft als primaire doel de promotie van vouwkarton. Vorig jaar is hiervoor de WOW-karton campagne gestart om de sterke eigenschappen van vouwkarton onder de aandacht te brengen van een breed publiek.
[project] Nieuwe website voor Kartoflex
Onze opdrachtgever Kartoflex heeft een nieuwe website. Het bouwen van een nieuwe website doe je niet zo maar even. Het kost tijd en vraagt om inzichten vanuit verschillende disciplines om tot het gewenste eindresultaat te komen. Het Kartoflex-team vanuit Lejeune is hier vorig jaar met de pr-commissie en het bestuur van Kartoflex mee aan de slag gegaan. De lancering heeft inmiddels plaatsgevonden en de reacties zijn zeer positief.
Lejeune voldoet wederom aan het kwaliteitsmanagementsysteem van Certiked voor de komende drie jaar.
Lejeune behaalde in 2013 voor het eerst het ISO 9001 certificaat, dat via het zogenaamde Certiked Model (onderdeel van Lloyds Register) geschikt is gemaakt voor de kennisintensieve dienstverlening. Uit de meest recente Certiked audit kwam naar voren dat wij opnieuw voor drie jaar dit ISO certificaat mogen voeren.
Project Lejeune: Finat Technical Seminar 2020
Op dit moment zijn onze collega’s druk bezig met de voorbereidingen van het technische seminar van FINAT dat vindt plaats van 4 tot 6 maart 2020 in het Crowne Plaza Barcelona. Met de titel: "Turning Technology into Value in the Label & Packaging Industry" belooft dit seminar de deelnemers een beter inzicht te geven in de verschillende aspecten van het omzetten van labeltechnologieën in de gehele waardeketen.