Projecten

Erkenning en excelleren: awards in brancheorganisaties

Geplaatst op: In de wereld van verpakkingsdesign en etikettering vormen de wedstrijden georganiseerd door brancheverenigingen als ECMA, Pro Carton (vouwkarton), EFTA-Benelux (flexo-verpakkingsdruk) en FINAT (etiketten) een hoogtepunt. Deze evenementen belonen niet alleen innovatie, maar dienen ook als een eerbetoon aan het excelleren binnen de verpakkingsindustrie. Een blik in de wereld van deze buitengewone projecten.

RadTech Europe - geslaagd duurzaam Innovatieproject

Geplaatst op: RadTech Europe, de industriële vereniging voor de promotie van UV/EB Technologie (industriële drogingstechnieken) heeft een project geïnitieerd om leden te helpen inspelen op duurzame ontwikkelingen in de industrie.

CSRD webinar voor verenigingen

Geplaatst op: Tijdens een interactief webinar over de Corporate Sustainability Reporting Directive op 5 juli jl., speciaal georganiseerd voor Nederlandse verenigingen die opdrachtgever zijn van Lejeune Association Management, werden de belangrijkste aspecten van CSRD en de gevolgen ervan voor bedrijven uitgebreid behandeld.

Verslag Branchedag 30 maart 2023 van duurzaam denken naar DOEN

Geplaatst op: Verslag van een geslaagde Branchedag 2023. 100 genodigden, bestuursleden, commissieleden of professionals betrokken bij de wereld van de brancheorganisaties, in een zaal. Samen van elkaar leren en elkaar inspireren. Met elkaar werken aan de vereniging als instrument van DOE-DENKEN.

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: