Nieuws

Lees hier het laatste nieuws en ontwikkelingen bij Lejeune Association Management. Experts in brancheorganisatiemanagement en strategie.

Stichting GDST kiest Lejeune voor ondersteuning verenigingsmanagement

Geplaatst op: Den Haag, februari 2024 - Stichting Global Dialogue on Seafood Traceability (GDST) en Lejeune Association Management (Lejeune) hebben een overeenkomst getekend waarbij Lejeune de opdracht krijgt voor ondersteuning op het gebied van backoffice, boekhouding, partnerdiensten, communicatie en eventmanagement.

FINAT kondigt het European Label Forum (ELF) 2024 aan

Geplaatst op: FINAT organiseert in mei het European Label Forum 2024. ELF staat bekend als het hét congres voor professionals uit de etikettenbranche. Afgelopen jaar waren er bij ELF2023 in Wenen 280 deelnemers aanwezig.

NRF - Nationaal Recyling Forum

Geplaatst op: Op 7 maart 2024 organiseert onze opdrachtgever, het Nationaal Recycling Forum (NRF) voor de 3e keer het Nationaal Recycling Congres. Het congres dat plaatsvindt in het Museon te Den Haag, is bedoeld voor professionals in de recyclingbranche

Vacature Management Assistant ZZP / freelance (32-40 uur)

Geplaatst op: Ben jij een enthousiaste en georganiseerde duizendpoot met uitstekende organisatorische en secretariële vaardigheden? Zoek je een uitdagende functie op ZZP / freelance basis waarin je een cruciale rol speelt in het ondersteunen van het management en verschillende afdelingen? Lees dan vooral verder…….

CA+ Certificering organiseert 3e Data Privacy Week

Geplaatst op: Tijdens de Data Privacy Week van 22-28 januari 2024, zetten CA+ gecertificeerde bedrijven zich in voor bewustwording rondom dataprivacy, met nadruk op offline datalekken. Naast een social Media campagne zijn er de hele week Radiospots op BNR - radio te horen en online banners bij BNR en het financieele Dagblad (FD) om deze boodschap verspreiden.

De vereniging: stille kracht van gezamenlijke vooruitgang

Geplaatst op: Nieuwjaarsblog Jules Lejeune. Het jaar 2024 is in alle hevigheid losgebarsten. Het water daalt van alle kanten op ons neer. Van boven dankzij de natste herfst sinds tijden, van voren via Gerrit en Henk, van achteren via Rijn en Maas en hun vertakkingen in onze Delta, van onderen door het gestegen grondwater en ondergelopen kelders

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: