13 september 2021

17 maart 2022 - 2e editie Nationaal Recycling Congres

De 2e editie van het Nationaal Recycling Congres zal plaatsvinden op donderdag 17 maart 2022. Dit evenement zal worden gehouden in de Fokker Terminal in Den Haag.

NRC22 2nd Nationaal recycling congres

Foto: Helga van Leur is dagvoorzitter en Mathijs Bouwman een van de keynote sprekers

Na het succes van de 1e editie van het Nationaal Recycling Congres dat op 25 november 2020 volledig in digitale vorm plaatsvond, zal deze 2e editie in een hybride vorm plaatsvinden. Een congres met fysieke deelnemers, maar ook is het congres digitaal bij te wonen via een ‘live stream’.

Het Nationaal Recycling Congres wordt georganiseerd door het Nationaal Recycling Forum (NRF). Dit recyclingplatform wordt gevormd door de vier recyclingorganisaties FNOI (oudpapier), MRF (metaal), NRK Recycling (kunststof) en VHT (textiel). Vanuit Lejeune zijn wij blij dat wij wederom betrokken zijn bij de organisatie van deze tweede editie van het Nationaal Recycling Congres.

Noteer 17 maart alvast in uw agenda. Via de website van het Nationaal Recyling Congres, nieuwsbrieven maar ook via onze website en Social-Mediakanalen houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen inzake het congres.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op via ons mailadres mail@lejeune.nl