25 november 2019

EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt

Op donderdagavond 7 november 2019 werden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de derde keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. Tijdens deze award ceremonie liet de branche zien welke uiteenlopende mogelijkheden de flexografische industrie biedt. 

Inzendingen innovatief en van hoge kwaliteit 

In maar liefst 13 verschillende award categorieën dongen flexodrukkers uit België en Nederland mee naar deze begerenswaardige awards. De jury onder leiding van Jan Duffhues was zeer te spreken over de kwaliteit en het vaak innovatieve karakter van de inzendingen. Winnaars van de Benelux wedstrijd zullen tevens meedingen in de FTA Europe competition waarvan de prijzen zullen worden uitgereikt tijdens de drupa op 18 juni 2020. 

Over EFTA-Benelux

De European Flexographic Technical Association Benelux, in het kort EFTA-Benelux, is de brancheorganisatie voor bedrijven - en hun toeleveranciers - binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt. Ook geïnteresseerde individuen en instituten kunnen lid zijn. Momenteel telt EFTA-Benelux circa 90 leden. De primaire doelstelling van EFTA is de branche op de hoogte te brengen en te houden van de vele technische mogelijkheden die de Flexodruktechniek biedt. Er wordt veel waarde gehecht aan het verbreden en delen van kennis en ervaring. Dit komt tot uiting in het belangrijkste speerpunt van de vereniging: opleidingen. 

Meer informatie en een en overzicht van de Flexo Award winnaars kunt u lezen op de EFTA website