3 november 2021

Elke Verbaarschot genomineerd voor de DNA Talent Awards

Trots zijn wij op onze collega Elke Verbaarschot met haar nominatie voor DNA Talent Awards.

elke genomineerd voor DNA Awards

DNA: De Nederlandse Associatie is de overkoepelende organisatie voor Nederlandse branche-, beroeps- en belangen- organisaties, federaties, fondsen en bonden. DNA stimuleert en ondersteunt de professionalisering van verenigingen en verwante organisaties.

In het juryrapport van De Nederlandse Associatie staat:

'Elke Verbaarschot, relatiemanager vereniging bij Lejeune Association Management

Elke is sterk betrokken bij de transitie naar de digitale vereniging en het toekomstbestendig maken van verenigingen door het integreren van de nieuwe generatie in verenigingsactiviteiten en vooral door haar vernieuwende manieren om te laten zien hoe abstracte technologie van betekenis is voor een veelheid aan toepassingen. Het combineren van digitaal verenigingen in coronatijd met vernieuwing en ontwikkeling van verenigingen spreekt de jury aan. En toch ook de aanprijzing dat zij er een ster in is om er achter de schermen aan te werken dat de bestuurs- en beleidssterren aan de voorzijde kunnen shinen. En tja, de jury was ook een beetje betoverd door het gloedvolle betoog in de voordracht.'

Update:

Op 18 november, tijdens het online DNA Jaarcongres konden de deelnemers aan het congres stemmen. Dit gebeurde na het tonen van videofilmpjes en een kort interview met de drie genomineerden die terplekke aanwezig waren in IGC Amsterdam. 

 

Drie sterke talenten en er kan maar een de winnaar zijn. Wij feliciteren Gonny Eussen, van brancheorganisatie ANKO dan ook van harte met het winnen van dé DNA Talent Award tijdens het online congres van De Nederlandse Associatie. Natuurlijk zijn wij supertrots op de nominatie van onze eigen Elke Verbaarschot! In verenigingsland speel jij een belangrijke rol in vernieuwing, verjonging en digitalisering.

Het Lejeune team

Meer informatie over de nominaties is te vinden op de website van DNA