25 mei 2020

EuroFM Network lanceert virtuele conferentie voor in juni

Onze opdrachtgever EuroFM Network kondigt haar eerste virtuele conferentie aan. De conferentie vindt plaats 3, 4, 18 en 25 juni. De online conferentie begint bewust op 3 juni, de datum die oorspronkelijk was gereserveerd voor de jaarlijkse European Facility Management International Conference (EFMIC) in Barcelona. Door de gevolgen van de Covid-19-crisis, is deze conferentie nu verplaatst naar 28-30 oktober 2020.

Officiële oprichting 30 jaar geleden

Afgezien van het uitstel van de jaarlijkse conferentie zijn er meerdere redenen om een online programma in te voeren. Sinds haar officiële oprichting 30 jaar geleden heeft EuroFM vele Europese professionals uit de facility management sector bij elkaar gebracht. In deze 30 jaar is het EuroFM-netwerk een erkend platform geworden voor onderzoekers, opleiders en praktijkmensen op het gebied van facility management. In de afgelopen 12 maanden heeft de vereniging enkele veranderingen ondergaan. De strategische prioriteiten voor de komende jaren zijn vastgesteld, het secretariaat is ondergebracht bij ons bedrijf en er is een nieuwe website gelanceerd met een vernieuwde identiteit.

Om weer in contact te komen met de FM-gemeenschap, nu de fysieke vergaderingen voor onbepaalde tijd in de wacht staan, worden er online vergaderingen georganiseerd. De vereniging EuroFM daarnaast is van mening dat online leren en interactie een blijvend gegeven is.

Meer informatie over de virtuele conferentie is te vinden op de EuroFM-website