20 april 2022

FINAT European Label Forum 2022

Na drie jaar zonder live events, maakt het European Label Forum zijn comeback in de FINAT-kalender met een top-notch programma a.s. juni in Italië. Het programma biedt een uniek netwerk van kennis, ervaring en contacten die essentieel zijn voor een succesvolle gezamenlijke toekomst voor de labelindustrie in Europa.

FINAT European Label forum 2022

Met twee jaar van de corona, de Europese Green Deal, en een extra jaar van opeenvolgende uitdagingen in de leveranciersketen achter ons, is er veel te bespreken, en daarom heeft de programmacommissie niet minder dan 10 interactieve plenaire en breakout sessies gecreëerd die elk focussen op een specifieke uitdaging voor de Europese label industrie in de toekomst. Op de agenda staan onderwerpen als de EU-wetgeving, de overgang naar een circulaire economie, supply chain management, consolidatie van de industrie, de toekomst van het onafhankelijke familiebedrijf, big data, e-commerce, veranderend consumentengedrag, talentontwikkeling, enz.

Het driedaagse programma, dat wordt gehouden in Baveno, aan de oevers van het Lago Maggiore, omvat de gebruikelijke nevenactiviteiten zoals de Tabletop Exhibition (waarvoor al 23 topleveranciers zich hebben ingeschreven), evenals de prijsuitreiking van de prestigieuze jaarlijkse Label Competition en de #LABELicious Competition, gericht op studenten en jonge professionals die in de labelindustrie stappen.

Voor meer informatie over het European Label Forum of om u in te schrijven: kijk op www.europeanlabelforum.com