11 mei 2021

FINAT - online Europees label forum 2021 - Jules Lejeune presenteert 'Associations Matters'

FINAT nodigt de Label community uit om online opnieuw contact te leggen tijdens het 'Europees label forum 2021'. Een week lang wordt een perfecte combinatie van activiteiten geboden om te netwerken en te leren.

FINAT - Het Online Europees Label Forum 2021. Een forum, een festival van evenementen duurt een week en maakt de balans op van het afgelopen jaar. Het evenement vindt online plaats tussen 31 mei en 4 juni 2021. Op de agenda staan een aantal belangrijke thema's en kwesties voor de sector, zoals bedrijfsconsolidaties, duurzaamheid, de arbeidskrachten van de toekomst en hoe cultuur een bedrijf kan maken of breken. Met een mix van speciale gasten, ervaringsdeskundigen uit de sector en een aantal verrassingen worden de aanwezigen geïnspireerd. Elke dag zal er een ander thema aan bod komen. 12 sprekers zijn uitgenodigd om hun expertise te delen en diepgaande informatie te geven over verschillende onderwerpen.

Dag 1 (31 mei) staat in het teken van ‘Association Matters’, waarbij FINAT-directeur Jules Lejeune de toon zal zetten voor de komende week. Hij zal terugblikken op de trends en ontwikkelingen in de labelindustrie van het afgelopen jaar. Namens LPC zal Jennifer Dochstader de bevindingen van het laatste Radar-rapport presenteren.

 Finat label fourm 2021 mei

Lees het volledige programma in het Engels op de FINAT website.