Stevige line-up voor het Nationaal Recycling Congres op 18 maart 2020

Geplaatst op:

Stevige line-up voor het Nationaal Recycling Congres op 18 maart 2020

Lejeune global recycling congres The Hague

Bij Lejeune zijn de voorbereidingen voor het Recycling congres al een poosje in volle gang. Het programma is compleet. Wij zijn erg enthousiast over de stevige en zeer deskundige line-up voor deze bijzondere dag.

Interview minister Stientje van Veldhoven, door Anna Gimbrère

Met dagvoorzitter Anna Gimbrère en een interview met minister Stientje van Veldhoven, tevens staatssecretaris van I&W wordt op 18 maart het congres geopend. 18 maart, de dag dat het ook ‘Global Recycling Day’ is, maar ook is 2020 het jaar dat wij in Nederland al 100 jaar georganiseerd recyclen.

Discussie panel 

Een panel met gevestigde namen uit de Branche discussieert over: 100 jaar georganiseerde Recycling Nederland Circulair in de Praktijk, maar ook wat de vervolgstappen moeten zijn. In dit panel nemen plaats de voorzitters van de brancheorganisaties FNOI, MRF, VHT en NRK Recycling. Resp. Gerard Nijssen, Gabriël van Seumeren, Hans Bon en Ben Kras.

Koplopersessies 

Voor de parallel sessies zijn er de zogenaamde koplopersessies. Driemaal drie succesvolle recycling praktijkcases verdeeld over drie parallelsessies. De laatste sprekers van de koplopersessies worden de komende weken onthuld. ‘So stay tuned’.

Mathijs Bouwman

Mathijs Bouwman economist en journalist, bekend als columnist van het FD en De Wereld Draait Door, sluit af met: ‘De economische impact van Nederland Circulair’. De economische aspecten van de circulaire economie en de toekomstige rol daarin van de Nederlandse recyclingindustrie.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie kunt u lezen op de speciale website van het recyclingcongres. Ook kunt u zich op de website aanmelden voor het congres. Hopelijk tot 18 maart 2020 op Global Recycling Day!

 

Terug naar het overzicht

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: