Cécile Veldman jurylid Mans Lejeune Award 2024

Geplaatst op:



Cécile Veldman werkt al 2,5 jaar als directeur bij De Nederlandse Associatie (DNA), na eerder acht jaar ervaring opgedaan te hebben binnen de KNZB. Ze heeft dus een schat aan ervaring binnen het verenigingswezen. DNA zet zich in om de essentie van verenigingen, hun fundamentele DNA, te beschermen, transparant te maken en te delen. Zij biedt platforms aan verenigingsprofessionals om kennisuitwisseling te bevorderen, van elkaar te leren en inspiratie op te doen.

DNA

Cécile ontdekte al op jonge leeftijd een diepe verbondenheid met de dynamische wereld van verenigingen, een affiniteit die zo verweven is met haar wezen dat ze het treffend haar "DNA" noemt. Haar avontuur begon aan de VU waar ze een Bachelor in Bestuurs- en Organisatiewetenschappen verwierf en aansluitend aan de Universiteit van Utrecht, een Master in Sportbeleid en Sportmanagement. Na haar afstuderen trad Cécile in dienst bij de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond, als manager sportparticipatie. Ze wijdde zich aan het bevorderen van sport en het beïnvloeden van beleid, en leverde een onmiskenbare bijdrage aan de wereld van sportmanagement.

Verenigingsleven

In september 2021 begon Cécile aan een nieuw hoofdstuk als directeur van De Nederlandse Associatie (DNA). In deze leidende rol brengt ze haar innovatieve ideeën, leiderschapsvaardigheden en ongeëvenaarde toewijding aan tafel, voortbouwend op een rijke geschiedenis van gemeenschapszin en verenigingsleven.

Jurylid

Cécile's deelname als jurylid voor de Mans Lejeune Award is van grote waarde gezien haar brede expertise en toewijding aan de sector. Met haar achtergrond is ze bij uitstek geschikt om de impact en innovatie van inzendingen te beoordelen en bij te dragen aan de erkenning van uitzonderlijke bijdragen binnen het verenigingsleven.

Terug naar het overzicht

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: