Expert breakoutsessie: Artificial Intelligence door Stijn van Butselaar, MKB Nederland /VNO-NCW

Geplaatst op:

Stijn van Butselaar is sr. Strategisch adviseur Digitalisering van MKB Nederland en VNO-NCW. Zijn missie bestaat uit het adresseren van kansen voor bedrijven in de digitale transitie en uit het adviseren van stakeholders over faciliterend beleid.

MKB-Nederland/VNO-NCW, gaat in op de ontwikkelingen op het gebied van GenAI. Zeker sinds de lancering van chatbot ChatGTP en andere AI-tools volgen deze elkaar in rap tempo op. Hoe kunnen brancheorganisaties hun leden helpen om de kansen en risico’s in kaart te brengen en te zorgen dat zij dit soort technologie op een verantwoorde en productieve manier inzetten?

AI en de snelle ontwikkelingen hierin vormen in potentie de grote versneller in de digitale transformatie van bedrijven. Maar dit is geen autonoom proces. Het is zaak voor bedrijven om aan het roer te blijven. Succesvolle implementatie van AI staat of valt met de beschikking over de goede data. AI kan ook grote impact hebben op de bedrijfsvoering, dus is het beter om met een strategische blik te kijken naar wat AI kan doen en niet alleen na te denken over mogelijke kostenbesparing. Als u geïnteresseerd bent in hoe beleidsmatig naar deze onderwerpen wordt gekeken en misschien geïnspireerd om uw rol als brancheorganisatie te vinden, schrijf u dan in voor deze breakout bij het aanmelden.

Aanmelden voor het Lejeune Jubileumcongres op 31 oktober a.s. klik hier.

Meer weten over het Lejeune Jubileumcongres? Klik hier.

Terug naar het overzicht

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: