FINAT kondigt het European Label Forum (ELF) 2024 aan

Geplaatst op:

Toonaangevende sprekers en trends op ELF2024

FINAT organiseert in mei het European Label Forum 2024. ELF staat bekend als het hét congres voor professionals uit de etikettenbranche. Afgelopen jaar waren er bij ELF2023 in Wenen 280 deelnemers aanwezig.

Dit is het evenement waar leiders uit de industrie, vernieuwers, jonge professionals en experts samenkomen om de nieuwste trends, uitdagingen en innovaties in de etikettendrukindustrie te bespreken. ELF2024 vindt plaats van 22 tot 24 mei 2024 in Athene, Griekenland.

Dit jaar is het evenement onderverdeeld in vijf sessies, die zich richten op het algemene bedrijfsklimaat, ontwikkelingen in de toeleveringsketen, duurzaamheid, innovatie en leiderschap in de etikettensector. Tijdens deze sessies zullen inspirerende presentaties en paneldiscussies FINAT leden voorzien van de meest actuele kennis over onderwerpen die relevant zijn voor alle bedrijven in de etikettenindustrie.

FINAT kondigt een indrukwekkende reeks keynote sprekers aan voor ELF2024. Guy Verhofstadt, de voormalige premier van België en voormalig fractieleider van de liberalen in het Europees parlement; Michel Scholte, directeur en medeoprichter van het Impact Institute en de CSRD Academy; Katie King, een gerespecteerde AI-strateeg en influencer; Tim Foster, meervoudig Brits Olympisch roeikampioen en coach; en Laura Bas, voormalig ‘Youth Ambassador’ bij de Verenigde Naties en influencer op het gebied van Generatie Z, jongerenparticipatie en diversiteit.

Meer informatie is te vinden op de FINAT website.

Terug naar het overzicht

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: