Expert breakoutsessie innovatie door Robert Witteveen en Andre Filet

Geplaatst op:

Tijdens ons 60-jarig jubileumcongres op 31 oktober bieden we vijf zeer interessante break-outsessies aan, waarvan je er enkele kunt bijwonen. Robert Witteveen, een expert op het gebied van innovatie, zal samen met medespreker Andre Filet inzicht geven in hoe je jouw organisatie een voorsprong kunt geven met baanbrekende innovaties.

Robert Witteveen - Met ruime ervaring in innovatie en marketing, met name binnen de financiële sector, richt Robert Witteveen zich nu op het verduurzamen van bedrijven. Als partner bij First Day Advisory Group helpt hij organisaties succesvol te transformeren en toekomstbestendig te maken, met een focus op duurzame oplossingen en impactvolle veranderingen.

"Innovatie is DE sleutel tot het toekomstbestendig maken van jouw brancheorganisatie. Met eenvoudige, maar krachtige strategieën kun je direct beginnen met het ontwikkelen van vernieuwende ideeën die niet alleen de tevredenheid van je klanten verhogen, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld."

Key take-aways op 31 oktober 2024

  • Transformeer je organisatie: Ontdek de verborgen kracht van innovatie binnen je eigen organisatie en leer hoe je deze kunt inzetten om indrukwekkende resultaten te behalen.
  • Direct toepasbare inzichten: Aan de hand van een inspirerende case study krijg je praktische tools aangereikt die je direct kunt toepassen om jouw organisatie te vernieuwen.
  • Voorop in de duurzame transitie: Leer hoe je de eerste stappen zet naar innovatie die niet alleen impact maakt, maar jouw organisatie ook een leidende rol geeft in de duurzame transitie.

"Mis deze kans niet om jouw organisatie een voorsprong te geven met baanbrekende innovaties! Deze sessie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar ook de energie en concrete stappen om jouw brancheorganisatie naar een hoger niveau te tillen in de duurzame transitie."

Aanmelden voor het Lejeune Jubileumcongres op 31 oktober a.s. klik hier.

Meer weten over het Lejeune Jubileumcongres? Klik hier.

Terug naar het overzicht

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: