FINAT's European Label Forum 2019: het verbinden van ideeën
Het vijfde Europees Label Forum van FINAT, dat afgelopen juni in Kopenhagen plaatsvond, was een daverend succes. 250 zakelijke leiders uit de etiketten en smallebaan verpakkingsindustrie kwamen samen...
Jaarlijks FINAT-congres groot succes
Voor FINAT, de internationale brancheorganisatie voor zelfklevende etiketten (productdecoratie) organiseert Lejeune hun jaarlijkse forum, welke in 2015 geheel met behulp van Lejeune is gerebrand. Aan het forum nemen meestal 250 gedelegeerden deel en 50 partners. Dit project wordt van A tot Z door Lejeune verzorgd. Zowel het registratieproces als het inhoudelijk en strategisch meedenken over het invullen van het evenement en het op de markt zetten van en de communicatie rondom het evenement.
Nieuw élan voor een toonaangevend evenement RadTech Europe
RadTech Europe organiseert sinds de jaren 80 het toonaangevende evenement voor de Europese UV- en EB-industrie, het RadTech Europe Conference and Exhibition. Waar dit vroeger door een 3e partij werd georganiseerd, heeft het bestuur van de vereniging in 2014 besloten om de organisatie aan Lejeune toe te kennen. Een eerste kans voor Lejeune om naast een conferentie, ook een volwaardige beurs te organiseren.