[project] WOW-karton campagne, nieuwe branding en nieuwe website voor het Vouwkarton Platform.
Het Vouwkarton Platform heeft als primaire doel de promotie van vouwkarton. Vorig jaar is hiervoor de WOW-karton campagne gestart om de sterke eigenschappen van vouwkarton onder de aandacht te brengen van een breed publiek.
Van digitale nieuwsbrief naar papieren nieuwsbrief
Het lijkt een tegenstrijdig project in deze digitale wereld. ’Van digitale nieuwsbrief naar de papieren nieuwsbrief’. Een wereld waar we ons best doen om zoveel mogelijk via de digitale wereld te communiceren.
FINAT's European Label Forum 2019: het verbinden van ideeën
Het vijfde Europees Label Forum van FINAT, dat afgelopen juni in Kopenhagen plaatsvond, was een daverend succes. 250 zakelijke leiders uit de etiketten en smallebaan verpakkingsindustrie kwamen samen...
Sweet Sixty FINAT JAARBOEK
Elk jaar publiceert het Finat-team van Lejeune een jaarboek. Dit jaar een speciale editie: 60 jaar Finat. Jules Lejeune, MD van Lejeune Association en MD van FINAT schrijft in een blog op de Finat website: ‘Het lijkt pas vorig jaar dat we ons Gouden Jubileum vierden in onze geboortestad Parijs, in 2008, toen FINAT's herdenkingsboek 'United in Labels' werd gepubliceerd.
Contentmarketing project bij Afera creëert bewustwording bij ‘engineers en designers’ van de ontelbare mogelijkheden rondom het gebruik van zelfklevende tape
Nadat studie heeft uitgewezen dat er bij potentiële klanten van de leden van branchevereniging Afera nog veel onbekendheid is over de mogelijkheden van het product zelfklevende tape, heeft Lejeune voor Afera een contentmarketingplan ontwikkeld om de leden te helpen de functionaliteiten van het product zelfklevende tape te promoten. Afera heeft hiervoor het fiat van de leden.