18 januari 2021

EFTA-Benelux organiseert Digitale Masterclasses 2021

De Masterclassesses 2021 komen in de plaats van de EFTA Flexo Academy die vanwege corona niet georganiseerd kan worden. De aftrap is op donderdag 28 januari a.s. 14.30 - 16.00. Er zijn verschillende modules die als geheel of afzonderlijk gevolgd kunnen worden.

EFTA master classes Flexo academy Lejeune Association Management

Met de Masterclasses brengt EFTA-Benelux de deelnemers alle aspecten bij die ervoor zorgen dat zij op een goede manier kunnen werken in de flexografische industrie. Drukkers die al werken in de branche kunnen tijdens de training hun kennis verbreden.

De Masterclasses staan onder leiding van EFTA-voorzitter Roel Seele. Ook sluiten er verschillende gastsprekers aan. Roel Seele heeft de Flexo Academy, die nu dus digitaal als Masterclass plaatsvindt, opgezet doordat er een tekort was aan opgeleid personeel in de flexografische industrie. In het interview dat wij in augustus 2020 met Roel Seele hadden vertelt hij o.a.: "Er is geen opleiding voor de Flexodrukkunst. Onze medewerkers worden opgeleid in de drukkerij en via onze Flexo Academy. We zien weinig jongeren kiezen voor onze branche en dat terwijl het goed betaalde banen zijn. Lees het volledige interview hier.

Aanmelden 

Voor leden is deelname aan de online Masterclasses, is in tegenstelling tot de Flexa Academy, kosteloos. Wel is aanmelding vooraf vereist. Bent u geen lid en wilt u uw medewerkers deze Masterclass laten volgen meld u dan zeker aan als EFTA lid.
Via het online registratieformulier kunt u zich aanmelden voor alle sessies of apart voor een bepaalde dag. Lees meer hierover in de verzonden nieuwsbrief