Michel Scholte keynote spreker Lejeune branchedag 30 maart 2023

Geplaatst op:

Michel Scholte keynote spreker Lejeune branchedag 30 maart 2023

‘De Impact-revolutie: wie worden de winnaars en verliezers?’

Branchedag 30 maart 2023 van duurzaam denken naar DOEN Keynote Michel Scholte minister van de nieuwe economie

In 2021 werd Michel Scholte verkozen als Minister van de Nieuwe Economie, een initiatief van MVO Nederland om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de ‘Nieuwe Economie’: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens.

‘Omdat we sneller kunnen’.

In deze rol is Michel Scholte het aanspreekpunt voor ondernemers die tempo willen maken richting de nieuwe economie. Hij schuift aan bij politieke beslissers, en draagt zijn visie uit op diverse landelijk podia en sociale media. Met meer dan 35 duizend volgers is Michel Scholte een influencer op het gebied van verduurzaming. 

Impact

Michel is mede-oprichter van True Price, Impact Institute en Impact Economy Foundation. Bij zijn organisaties werken meer dan tachtig mensen; ze bieden data, software, educatie en advies aan bedrijven over de hele wereld. Zijn missie is dat alle producten een echte prijs moeten hebben, inclusief de sociale en milieukosten. En dat alle bedrijven sturen en rapporteren op echte winst. (zie ook Michel Scholte zijn Linkedin Profiel)

Keynote

In zijn bijdrage aan de branchedag zal Michel Scholte de deelnemers meenemen in  de ‘Impact-revolutie’, die in combinatie met de digitale revolutie in zijn ogen binnen vijf jaar zal leiden tot een totale disruptie in de wijze waarop wij onze goederen, diensten en samenleving zullen vormgeven.

 

‘De Impact-revolutie: wie worden de winnaars en verliezers?’

Winnaar worden met je brancheorganisatie of vereniging? Meld je dan zeker aan.

Meer informatie over de branchedag en het programma.

Terug naar het overzicht

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: