Astrid Lejeune viert 25 jaar als Secretaris Generaal van Afera

Geplaatst op:

Astrid Lejeune viert 25 jaar als Secretaris Generaal van Afera, de Europese Zelfklevende Tape Associatie

In 1998 nam Afera, de Europese zelfklevende tape Associatie, de belangrijke beslissing om van Parijs naar Den Haag te verhuizen, net als haar zusterorganisatie voor etiketten, FINATlabels. Een jaar later raakte Astrid Lejeune betrokken bij het management van Afera, wat het begin markeerde van een reis die de toekomst van de vereniging zou vormen. In 1999 nam Astrid de rol van Secretaris Generaal op zich, een functie die zij al 25 jaar met toewijding vervult.

In de afgelopen kwart eeuw is Afera uitgegroeid tot de toonaangevende community voor de Europese tape-industrie, als het belangrijkste netwerk voor zowel industriële als niet-industriële belanghebbenden. Met een sterke nadruk op duurzaamheid, technische educatie en het opbouwen van een invloedrijk netwerk in Europa en daarbuiten, heeft Astrid’s leiderschap een centrale rol gespeeld in deze opmerkelijke ontwikkeling.


Een hoogtepunt van de Afera 2024 Jaarlijkse Conferentie in Thessaloniki was de verrassingsviering van Astrid’s 25-jarig jubileum van toegewijde dienst aan de industrie. Afera-voorzitter Evert Smit eerde Astrid met een oprechte toespraak, waarbij hij haar een erkenningscertificaat en een speciaal cadeau overhandigde: een bijdrage voor een kunstwerk voor haar nieuwe huis.

Astrid reflecteerde: "Het leiden van deze vereniging—het zien groeien en organiseren van de Europese tape-industrie en de vertegenwoordiging door de meest bekwame professionals en besluitvormers met onze steun—was zo lonend en bevredigend in mijn carrière. Ik ben zo dankbaar dat ik sommigen van jullie al ken en met jullie samenwerk sinds ik bij Afera begon, wat voor mij als een familie voelt."

Gefeliciteerd, Astrid, met 25 jaar toegewijde dienst als Secretaris Generaal van Afera. Jouw toewijding en leiderschap zijn van onschatbare waarde geweest in het vormgeven van de vereniging tot wat ze vandaag is.

Terug naar het overzicht

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: