Congressen en evenementen

Voor vrijwel alle brancheorganisaties in onze portefeuille organiseren wij jaarlijks meerdere evenementen en bijeenkomsten, zowel in binnen- als buitenland. Onze agenda staat maandelijks vol met congressen, jaarvergaderingen, symposia, beursdeelnames en relatie-evenementen. Wij nemen niet alleen de organisatie, planning en communicatie op ons (locatie, catering, logistiek, aanmeldingen), maar we spelen ook vaak een actieve rol bij het inhoudelijke programma van het evenement.

Het organiseren van een evenement gaat vaak gepaard met aanzienlijke kosten. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om sponsorprogramma's op te zetten, zodat we gezamenlijk de kosten voor de leden kunnen beperken. Meer informatie en artikelen over onze evenementen en bijeenkomsten zijn te vinden via de volgende link.

Bij Lejeune Association Management organiseren we ons ook eigen #Branchedag. In 2023 stond het thema in het teken van een onderwerp dat alle brancheorganisaties en verenigingen raakt: "Van duurzaam denken naar DOEN". Ontdek hoe we samenwerking stimuleren en concrete acties ondernemen in 2023 en 2024. 

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: