Over ons

Bij Lejeune Association Management zijn we gespecialiseerd in het beheer van brancheorganisaties in het midden- en kleinbedrijf. We werken nauw samen met brancheverenigingen die bestaan uit 50 tot meer dan 500 leden. Onze expertise ligt op het gebied van strategie, projectmanagement en officemanagement. We zijn uw ideale partner voor inhoudelijke ondersteuning, organisatorische vraagstukken en dagelijkse ondersteuning. Met onze diensten bevinden we ons in het hart van uw brancheorganisatie.

Bijna 60 jaar familiecultuur

 

Op 1 november 1964 richtte Mans Lejeune 'Bureau Le Jeune' op als eenmansbedrijf dat secretariële en lobbydiensten verleende aan een klein aantal Europese verenigingen. Al snel groeide het bedrijf uit tot een volledig servicegericht secretariaatbureau voor nationale en Europese brancheverenigingen. In 2002 kreeg ons bedrijf de naam 'Lejeune Association Management'. Met een klein, ervaren en enthousiast team van medewerkers en partners belichaamt Lejeune de familiecultuur van loyaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit die zo kenmerkend is voor het midden- en kleinbedrijf en de verenigingen die zij vertegenwoordigt.

Onze Missie

Bij Lejeune Association Management hebben we als missie om kleine en middelgrote nationale en Europese brancheverenigingen en samenwerkingsverbanden professioneel te ondersteunen bij het bereiken van hun doelstellingen op korte, middellange en lange termijn. Dit doen we door het bieden van op maat gemaakt 'secretariaatsbeheer' op strategisch, uitvoerend en administratief niveau.

Onze Visie

Onze visie is om voor onze doelgroep de ‘preferred partner’ te zijn ten aanzien van strategische ontwikkeling, projectmanagement en operationele ondersteuning.

Industrieën en branches

Lejeune Association Management heeft ruime ervaring in de verpakkings-, recycling- en procesindustrie. Daarnaast hebben we ook expertise opgebouwd op het gebied van handel, dienstverlening en branchekeurmerken. Met onze diepgaande kennis en ervaring bieden we toegevoegde waarde aan onze brancheorganisaties en hun leden. We ontwikkelen, implementeren en analyseren voortdurend nieuwe concepten voor onze sectoren. Hierdoor zijn we in staat snel aan te geven wat wel en niet werkt, en waar de kansen liggen voor de branches waarin we actief zijn.

Ons team

Bij Lejeune Association Management werken dagelijks 21 enthousiaste professionals die zich inzetten voor 25 brancheorganisaties. Wij zijn gespecialiseerd in strategie, projectmanagement en officemanagement. Onze aanpak omvat het vormen van klantteams, waarbij elke opdrachtgever een eigen team krijgt toegewezen. Dit team bestaat uit ervaren verenigingsmanagers, relatiebeheerders en ondersteunend personeel met diverse expertisegebieden. Dankzij deze aanpak bieden wij een uitgebreide dienstverlening tegen een voordelige 'parttime fee'. Benieuwd naar wat ons team kan betekenen voor uw vereniging? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs verenigingsmanagement. 

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: