Interview FINAT- Chris Ellison draagt het FINAT-voorzitterschap over aan Philippe Voet
Meer dan 50 jaar begon Mans Lejeune, oprichter van Lejeune Association Management, te werken voor en met FINAT. Nadat Lejeune sr. in 2002 met pensioen ging, nam zijn zoon Jules Lejeune de functie van algemeen directeur over. Al vier jaar eerder nam Jules ook al het FINAT account over. Er is dus een lange geschiedenis en een lang partnerschap tussen FINAT en Lejeune.
5 zekerheden voor brancheorganisaties die partner zijn van Lejeune Association Management
Brancheorganisaties, stichtingen en andere non-profit belangenorganisaties kunnen ervoor kiezen om het management en beheer van hun organisatie niet in eigen beheer te doen maar om dit onder te brengen bij een gespecialiseerd professioneel bureau.
Angela Ashruf 20 jaar werkzaam bij Lejeune Association Management!

Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat onze collega Angela in dienst trad bij Lejeune!! Al 20 jaar helpt zij verenigingen met hun administratie, het organiseren van vergaderingen en evenementen, maar ook biedt zij ondersteuning in verschillend...

FINAT - online Europees label forum 2021 - Jules Lejeune presenteert 'Associations Matters'
Dag één staat in het teken van ‘Association Matters’, waarbij FINAT-directeur Jules Lejeune de toon zal zetten voor de komende week. Hij zal terugblikken op de trends en ontwikkelingen in de labelindustrie van het afgelopen jaar.
Van nul tot 500K online minuten in 12 maanden
De digitale transformatie is dankzij Covid19 ook bij brancheverenigingen in een stroomversnelling gekomen. Ons ‘Zoom Dashboard’ laat zien dat over de afgelopen twaalf maanden het aantal digitale vergaderingen binnen onze licenties explosief is gestegen
Hoe bij brancheorganisatie Afera aangesloten grondstoffenleveranciers de uitdaging naar een duurzame industrie aangaan
Verslag Afera's jaarlijkse congres, sessie 3 van totaal 6 met het thema: duurzaamheid en circulariteit