De weg vinden in de jungle van regelgeving - FINAT technisch seminar 2022
Pablo Englebienne, Regulatory Affairs & Sustainability Manager bij Lejeune Association Management, waar hij verschillende verenigingen, waaronder FINAT, ondersteunt bij deze onderwerpen, zal een overzicht geven van de belangrijkste recente ontwikkelingen in het Europese beleid.
Video webinar verduurzaming, wat komt er op de branchevereniging af en hoe gaan we het aanpakken?
Vandaag 27 september is het SDG ACTION DAY. Speciaal op deze dag gaf @Luc Lejeune het lunchwebinar: verduurzaming, wat komt er op de branchevereniging af en hoe gaan we het aanpakken?
Interview in VerenigingsMagazine: Junior Luc meets senior Jules
Interview in VerenigingsMagazine het blad van de Nederlandse Associatie : Junior meets senior. "Luc Lejeune is sinds ruim een half jaar adviseur verenigingen bij Lejeune Association Management. Niet helemaal toevallig.
Branchevereniging Kartoflex initieert ambitieus verduurzamingsprogramma voor leden
“De sector én de keten moeten verduurzamen.” In de kartonnage & verpakkingsindustrie zijn de eerste bedrijven gestart om gezamenlijk een CO2-reductie van minimaal 30% te realiseren.
Afera Conferentie 2022 - “The Shape of Tape in 2030”.
Van 28-30 september is de jaarlijkse Afera Conferentie in Valencia, Spanje. Naast een uitstekend conferentieprogramma zijn er eindeloze mogelijkheden om te netwerken. Afera werkt momenteel op volle toeren aan de voorbereiding van dit inspirerend en informatief evenement met als thema "The Shape of Tape in 2030".
ECMA Jaarcongres 2022
Het ECMA Congres 2022 vindt plaats in Krakau, Polen op 15 & 16 september 2022 - dit zal de grootste bijeenkomst zijn van de Europese vouwkarton en karton sector sinds 2019. (zie de foto)