Mailserverproblemen
Door mailserverproblemen bestaat de kans dat de mailboxen van aantal verenigingen op dit moment niet bereik zijn. Voor dringende zaken vragen wij u telefonisch contact op te nemen met uw contactpersoon op het secretariaat. Onze excuses voor het ongemak. Jules Lejeune.
Van nul tot 500K online minuten in 12 maanden
De digitale transformatie is dankzij Covid19 ook bij brancheverenigingen in een stroomversnelling gekomen. Ons ‘Zoom Dashboard’ laat zien dat over de afgelopen twaalf maanden het aantal digitale vergaderingen binnen onze licenties explosief is gestegen
Hoe bij brancheorganisatie Afera aangesloten grondstoffenleveranciers de uitdaging naar een duurzame industrie aangaan
Verslag Afera's jaarlijkse congres, sessie 3 van totaal 6 met het thema: duurzaamheid en circulariteit
Lennert Vermaat aan de slag als nieuwe adviseur verenigingsmanagement
Lennert Vermaat, nieuwe adviseur verenigingsmanagement, bij het Lejeune Association Management. We werken nog steeds veel vanuit huis en plannen onze vergaderingen online. Daarom voor ons allemaal, onze klanten en collega’s, een goed moment voor de introductie van Lennert. Welkom bij Lejeune, Lennert. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.
[project] WOW-karton campagne, nieuwe branding en nieuwe website voor het Vouwkarton Platform
Het Vouwkarton Platform heeft als primaire doel de promotie van vouwkarton. Vorig jaar is hiervoor de WOW-karton campagne gestart om de sterke eigenschappen van vouwkarton onder de aandacht te brengen van een breed publiek.
Het FINAT Young Professionals Network (YPN) presenteert haar eerste nieuwsbrief
'Young professionals' netwerk (YPN) presenteert haar eerste nieuwsbrief de "YPN Monthly Thoughts". Young professionals delen hierin mening over actuele onderwerpen