Nationaal Recycling congres 2022. Online en live in Den Haag
Tweede editie Nationaal Recycling Congres. Op 17 maart 2022 vond de tweede editie van het Nationaal Recycling Congres plaats. De volledige organisatie was in handen van ons Lejeune team.
FINAT European Label Forum 2022

Na drie jaar zonder live events, maakt het European Label Forum zijn comeback in de FINAT-kalender met een top-notch programma a.s. juni in Italië. Het programma biedt een uniek netwerk van kennis, ervaring en cont...

Tweede Nationaal Recycling Congres live in de Fokker terminal -Den Haag
Na het eerste online-editie in november 2020 nu dus een LIVE-event in de Fokker Terminal in Den Haag. We zijn er met het Lejeune team er trots op dat we het congres wederom mogen organiseren. Het congres is hybride, dus ook via live stream te volgen. Toch hopen we op veel deelnemers die elkaar na twee jaar online weer graag live willen ontmoeten.
Welkom Luc Lejeune in het vak van professioneel verenigingsmanagement
Vandaag is de 3e generatie Lejeune in ons familiebedrijf gestart, Wij zijn erg blij en trots dat we Luc Lejeune mogen verwelkomen in het vak van professioneel verenigingsmanagement.
Jules Lejeune in FNOI INFO over Nationaal Recycling Congres
Op 17 maart 2022 vindt het tweede Nationaal Recycling Congres (NRC) plaats. Netwerken en een krachtig signaal richting politiek over het belang van recycling staan centraal. Jules Lejeune is betrokken bij de organisatie van het NRC en vertelt meer over het evenement.
Lennert Vermaat in FNOI INFO over het Nationaal Recycling Forum (NRF)
Lennert Vermaat die vanaf april 2021 deel uitmaakt van het team van Lejeune Association Management vertelt over het Nationaal Recycling Forum in de FNOI INFO wintereditie.