Maak kennis met de jury voor de Mans Lejeune Award 2024

Geplaatst op:

Maak kennis met de vijf juryleden voor de Mans Lejeune Award 2024! In een reeks exclusieve interviews met Bert van Loon delen de juryleden hun drijfveren en expertise.

Ter gelegenheid van haar 60-jarig bestaan organiseert Lejeune Association Management deze prestigieuze award, die gericht is op branche- en beroepsorganisaties die zich onderscheiden in duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onder leiding van Wijnand Jongen, oprichter van Thuiswinkel.org en winnaar van de vorige MLA, bestaat de jury uit strategisch adviseur Paul de Ruijter, content marketer Bart Lombaerts, voormalig ‘Minister van de Nieuwe Economie’ Michel Scholte en DNA directeur Cécile Veldman. Ontdek hun inspirerende verhalen en inzichten die bijdragen aan de selectie van de meest innovatieve en impactvolle organisaties van 2024

Wijand Jongen: “Het winnen van de Mans Lejeune Award was een geweldige ervaring, voor de vereniging, maar bovenal voor de medewerkers die het mogelijk maakten. Een erkenning van jewelste!”Paul de Ruijter
: "Brancheverenigingen werken samen aan een grotere taart voor de hele sector, en concurreren tegelijkertijd elk om een groter deel van de taart. Dat is een mooie paradox. Net als in de sport; je speelt om te winnen, maar in de 3e helft ben je de beste vrienden en deel je een gezamenlijke liefde.”


Cécile Veldman: "Samen beter verenigen. Vanuit samenwerking kunnen initiatieven van brancheorganisaties op het gebied van duurzaamheid accelereren."


Bart Lombaerts“Brancheorganisaties hebben een belangrijke katalysator-rol in de duurzaamheidstransitie. Het is dan ook belangrijk de succesverhalen te bekronen.”


Michel Scholte: "Zonder echte prijzen, geen duurzame economie. Brancheorganisaties zijn cruciaal omdat ze bedrijven in verbinding brengen met hun belanghebbenden en zo kunnen helpen om sociale, menselijke en natuurlijke waarde te creëren.”


✍️ Schrijf je in voor de Mans Lejeune Award via onderstaande button.

Terug naar het overzicht

ISO 9001

Lejeune is ISO 9001:2015 gecertificeerd door EIK certificering, certificeerder voor kennisintensieve dienstverlening.

ISO 9001

Lejeune is aangesloten bij: